Title Image

Tjenester

Vi tilbyr et komplett tjenestespekter for rehabilitering av bygg og kan ta ansvar for alt fra totalentreprise for store borettslag og næringsbygg til oppgradering av verneverdige fasader. Spør oss om råd!
solfjellshøgda5
Spesialkompetanse og solid håndverk

Fasaderehabilitering

En pen fasade er ikke alt, sies det, men når det gjelder bygg, er fasaden både byggets ansikt og beskyttelse.

 

Våre ingeniører, håndverkere og prosjektledere er spesialister på rehabilitering av fasader. De kan ta på seg alt fra totalentreprise for store borettslag til reparasjon av råteskader og etterisolering av verneverdige bygninger. Men resultatet er alltid det samme: bedre beskyttelse og et tiltalende ytre.

212_747_92217_388153886_mw920
Kvalitet tvers gjennom

Vinduer og dører

Det finnes generelt sett to typer dører og vinduer: riktige og gale. Utfordringen er at det alltid er flere gale alternativer enn riktige, og at konsekvensene ved å velge feil kan bli svært kostbare.

 

Vi har spart borettslag og andre oppdragsgivere for store kostnader gjennom årene ved hjelp av god rådgivning og godt håndverk. Samarbeidspartnerne våre er nøye plukket ut, og løsningene blir valgt ut ifra prosjektets egenart. Ingen «billige» pakkeløsninger eller produkter, kun kvalitet tvers gjennom. Men så blir det riktig, da. Og holder lenge.

Tjenester-Tak-Og-Membran
Garantert tette og kvalitetssikrede

Tak og membraner

Rehabilitering av et eldre teglsteinstak eller montering av nye takarker i et borettslag med rekkehus? Vi har gjort det. Vi har også rehabilitert, skiftet, tettet og oppgradert så å si alle andre typer i de mer enn tjue årene vi har holdt på.

Gi oss en utfordring, så tar vi tak i den. Unnskyld, vi kunne ikke dy oss.

Hagebyen-III-1
Alle typer løsninger

Balkonger

For mange er balkongen det viktigste rommet i boligen. Hver centimeter teller, og man investerer i både blomster og grill for å ha en god unnskyldning for å være der.

 

Vi har noen av landets dyktigste og mest erfarne prosjektledere og håndverkere når det gjelder rehabilitering og nybygg av balkonger. Innglassing? Null problem. Tre- eller betonggulv? Noe helt annet? Det er bare å si i fra, så fikser vi det.

a
Spar penger med god planlegging

Rådgivning og prosjektering

Gode råd er aldri dyre, sier et visdomsord, og vi kunne ikke vært mer enige. Etter en mannsalder som entreprenør innen rehabilitering kan vi med hånden på hjertet si at vi har spart kundene våre for store kostnader ved hjelp av god rådgivning og prosjektering. Hvilke materialer du velger, hvordan du jobber, og hvilke beslutninger du tar underveis, har direkte påvirkning på kostnadene dine, både under og, ikke minst, etter byggeperioden.