Title Image

Gleden i en god jobb

Det ligger en egen glede i å gjøre en god jobb. Få alt til å stemme og vite at det du har gjort, vil vare i mange tiår. Kall det gjerne stolthet eller arbeidsglede. Vi kaller det jobben vår.

La oss gjøre det riktig!

 

DVS Entreprenør har siden starten i 1998 vokst til å bli en av landets største entreprenører innen rehabilitering av fasader. Vi tror mye av årsaken til suksessen vår er at vi hele tiden har fokusert på å levere kvalitet i alt vi gjør – fra administrasjon og prosjektledelse til tømrerarbeid og materialvalg. På den måten opplever kundene våre at de er i trygge hender og kan senke skuldrene.

 

 

Vi er en kunnskapsbedrift

 

Det er kanskje uvanlig at en entreprenør innen rehabilitering av bygg tenker på seg selv som en kunnskapsbedrift, men for oss er det helt naturlig. Kunnskap er nemlig ikke noe som kun sitter mellom ørene, men i hele kroppen. Den sitter i det skarpe øyet til en erfaren prosjektleder, det gode håndlaget til en tømrer med årringer i håndflatene og i hvordan rådene vi gir, sparer kostnader og fremmer bærekraft.

 

Derfor bruker vi mye ressurser på kompetanseutvikling og å dyrke yrkesstolthet i alle ledd.

8Z1A6206

Vi er en del av fremtiden

 

DVS er en fremtidsrettet bedrift. Vi skal stå for bærekraft i form av bevisste valg både i prosjekteringen og på byggeplassen. Like viktig er det at vi er en trygg og ansvarlig arbeidsgiver for alle våre ansatte – fra administrasjonen som loser prosjektene trygt i havn, til de mer enn 50 fast ansatte håndverkerne som gjør selve jobben.

 

Vi skal også være med på å sikre rekrutteringen av fagarbeidere i bransjen. Derfor jobber vi godt sammen med Opplæringskontoret for tømrerfaget for Oslo og Akershus og har til enhver tid lærlinger blant kollegene våre.

 

DVS Entreprenør er Mester i faget og er Godkjent for Ansvarsrett. Vårt internkontrollsystem ivaretar alle krav til helse, miljø og sikkerhet og sørger for kvalitetssikring i administrasjon og på prosjektene. Vi jobber aktivt med kildesortering, tiltak for reduksjon av energibruk og forbedring av innemiljø.

 

 

Jobbe for oss?

 

Vi er alltid på jakt etter dyktige folk, så om du synes DVS virker som en god arbeidsplass, og tenker at du kan gjøre en god jobb for oss, er det bare å ta kontakt med vår HR-Leder Margrethe Kjær Herberg på telefon 480 53 117 eller margrethe@dvs.no.

 

 

Etiske retningslinjer

 

DVS’ etiske retningslinjer beskriver den forventede oppførselen til alle interessenter – ansatte, ledere, styre og forretningspartnere – som støtter den etiske kulturen i organisasjonen.

Etiske retningslinjer – Fasadgruppen.pdf

 

 

Whistleblower

 

Fasadgruppen ønsker et åpent forretningsklima, å føre høy forretningsetikk og evne til alltid å se mulighetene for forbedringer. Våre medarbeidere, kunder og leverandører er vår viktigste kilde til innsikt i eventuelle mangler som bør utbedres.

Mer informasjon og rapporteringskanaler

8Z1A6440
8Z1A6313