Title Image

Archive

Bertramjordet Borettslag

  Da er vi ferdige på Bertramjordet Borettslag og det spennende "Rezbuild" forskningsprosjektet der enøk-tiltak testes og dokumenteres. Vi har utført:   Fasaderehabilitering Tilleggsisolering av balkongvegger med ny NORD kledning Nye vinduer og balkongdører Nye leilighetsdører Nye balkongtak med folietekking Nye boder på balkonger Betongrehabilitering av balkongdekker, himlinger

Bekkasinen Borettslag

  Tiltak: Utvendig rehabilitering av hele borettslaget; 72 leiligheter. Drenering av grunnmur, etterisolering og platekledning av alle fasader - 3500 kvm. Nye balkongdekker, rekkverk og innglassing av balkonger. Nye vinduer, balkongdører, inngangspartier og callinganlegg. Komplett nytt el-anlegg.

Gransletta Borettslag

  Tiltak: Ca 10 000 kvm: Rehabilitering av alle balkonger, fasader og tak. Utskifting av alle vinduer og balkongdører.   Gransletta borettslag; takk for oss! ;) DVS i mål med stor fasaderehabilitering i Oslo

Solfjellshøgda 34-44

  Tiltak: Nye fasader og vinduer. Betongrehabilitering. Nye rekkverk. Drenering. Taktekking. Innvendig ombygging.

Hagebyen III Borettslag

  Tiltak: Tilleggisolering og ny kledning på fasader. Nye balkonger på fasade mot hagesiden. Rehabilitering av balkonger mot gateside med ny innglassing.

Brennaveien 6

  Tiltak: Prosjektering og bygging av 1500 kvm nytt, moderne kontorbygg med meget sentral beliggenhet på Skytta næringsområde.